Wellness og spa i Danmark

Udendørs spa

Det er ideelt at kombinere frisk luft og velvære, og et besøg i et udendørs spa kan netop forene dette. Derfor har flere wellness-udbydere da også udvidet med udendørs faciliteter.

Regnvejr er også wellnessvejr
Når den danske sommer er lunefuld, og det er for koldt til stranden, er udendørs spa et sjov mulighed for en dejlig oplevelse i det fri. Trenden kommer syd fra grænsen, hvor man fx i Tyskland og Østrig har en lang kurbadstradition, anlægger store udendørs terrasser med liggestole og har tunneler til udendørs pools.

Udendørs wellness
I Danmark har bl.a. Hotel Vejlefjord fulgt trenden og lader gæsterne svømme udendørs, hvor der også er sauna og ”det kolde gys”.

Og ikke langt derfra, hos Dronning Dorotheas Badestue i Kolding, kan du fra den udendørs spa nyde udsigten til historiske Koldinghus. Eller du kan hoppe i jacuzzi'en på Comwell Borupgaards udendørs terrasse med udsigt til Øresund.

Selv i indre København er der mulighed for at komme ud, hvor du i Ni’mats eksotiske hule i Købmagergade kan byde din partner på champagne i den udendørs jacuzzi.

Du kan også opleve udendørs wellness hos bl.a. Tyrkisk Bad i Holbæk, Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort i Sæby, Holbæk Fjord Camping FDM, Den Bornholmske Diamand Spa og Comwell Kellers Park ved Børkop.

Søg efter wellness-steder i Danmark

Tilbage til Wellness og spa i Danmark

Del denne side

Relevante links