Københavns natteliv

Der er et væld af hyggelige og trendy cafeer, traditionelle værtshuse, mikrobryggerier, barer, diskoteker og eksklusive natklubber i København, men hvor skal man gå hen? I weekender summer specielt indre by af liv – og det til langt ud på de små timer, men der er også cafeliv og gang i den i andre dele af byen. På Nørrebro omkring Sankts Hans Torv, i Istedgade og omkring Enghave Plads på Vesterbro og flere steder på Fredriksberg. Nedenfor har du Wonderful Copenhagens bud på gode steder at gå ud i byens natteliv.

Barer

Københavnerne elsker deres barer. Med alt fra trendy vinbarer til gammeldags drikkehuller, behøver du ikke gå tørstig i seng i København.

Bodegaer

Oplev en af Københavns traditionelle bodegaer, hvor det ikke er fancy drinks, men kolde pilsnere, der langes over disken, mens jukeboxen spiller lettere forældede hist i baggrunden. De fleste bodegaer har deres stampublikum, men fremmede er så sandelig også velkomne.

Mikrobryggerier og ølbarer

København har et stort udvalg af mikrobryggerier, hvor du kan prøve de lokaltfremstillede varer og som regel også få mad til.

Cocktailbarer

Er din favorit en Hairy Chihuahua eller Københavns helt egen cocktail, The Copenhagen? Uanset hvad du er til, kan du finde det i København.

Del denne side

Den fulde guide til din bytur i København

Københavns natteliv har masser at tilbyde, hvad enten du vil danse til solen står op eller blot leder efter en øl med vennerne. Københavns cocktailscene har i det seneste årti vundet international anerkendelse, så snup en cocktail eller to - eller hæng ud med hipsterne og de lokale på byens bedste bodegaer. København har alt, hvad der skal til for at have en sjov aften i byen.

Se VisitCopenhagens guider til Københavns natteliv

På tur til København

Holder du ferie i København, holder du ferie i en by, der flere gange blevet udråbt som verdens bedste by at leve i af!

Video: Spis & drik i København