Bisnap Strand

Aktiviteter
Strande
Adresse

Bisnapvej

9370 Hals

Kontakt

Stranden mellem Hou og Bisnap er ca. 6 kilometer lang. Det er børnevenlige strande med hvidt sand og en svagt skrånende strandkant som byder voksne såvel som børn velkommen i de dejlige omgivelser.

Børnevenlig badestrand mellem Hals og Hou
Kysten er en barre-kyst, dvs. der bliver mere og mere sand med årene, hvilket betyder der dannes laguner og småøer. Badegæsterne kan således være heldig at finde sin egen helt personlige bade-ø.

Danmarks strande er fyldt med skjulte skatte. På Østkysten kan du gå på jagt efter de flotte sten og finde et varigt minde fra dit besøg på kysten. Der kan nemlig gemme sig en spændende historie bag sten på stranden.

I din jagt efter rav, falder du sikkert også over en del sten på din vej, men vær ikke så hurtig til at smide dem væk. Læs mere om rav og find et ravmuseum.

Sikker på Stranden

Det er vigtigt, at kende dit redningsnummer, hvis der sker en ulykke og du skal kontakte myndighederne. Redningsnummeret for Bisnap strand er E557.

Hvid Flag er din garanti for at du får en god oplevelse. Der bliver blandt andet sat fokus på drift, sikkerhed og faciliteter.Natyrens Syn på Sagen

Jo tættere man kommer på sommerferien, jo mere bliver de lokale strande besøgt af et væld af forventningsfulde gæster. Er man i tvivl om vandet er varmt nok, kan man besøge TV2s hjemmeside som laver daglige opdateringer på badevandstemperaturen.

For at få mest muligt ud af din dag ved stranden, er det desuden dejligt at vide hvilken vandstand der er på stranden. DMI tilbyder daglige opdateringer.Gode råd når du har hunden med på stranden
Når først solen rigtigt titter frem og temperaturerne stiger, er det vigtigt at være opmærksom på din hunds velbefindende, når I er på stranden. Hvis I skal være der i længere tid så husk at medbringe vand til hunden samt mulighed for skygge.

Du kan se mere om sikkerhed på stranden på TrygFondens hjemmesidehvor du både kan bestille brochurer eller læse dem online.

Adresse

Bisnapvej

9370 Hals

Facilities

Børnevenlig strand

Kiosk

Parkeringsplads i nærheden

Rampe for kørestolsbrugere

Toilet

Velegnet til kitesurfing

Velegnet til windsurfing

Relaterede produkter

Updated by:
VisitAalborg, InfoCenter Hals