Ærø Jazzfestival, Ærø

Foto: Bjørg Kiær
Begivenheder
Begivenheder
Ærø Jazzfestival er en tilbagevendende begivenhed i uge 31. Her samles sejlere, campister storby- og ærøboer for at slutte ferien af med sommerens sidste jazzfolkefest.
Adresse

Havnen

5970 Ærøskøbing

Festivalen varer fire dage fra onsdag til lørdag, startende med jazzkoncert for børn, hvorefter den ikoniske Street Parade gennem Ærøskøbings gader trutter festivalen i gang.

Det Gamle Værft på havnen er omdrejningspunktet for festivalen og de store gratis koncerter, og der bydes på et bredt udvalg af kendte jazznavne og nye prisbelønnede talenter. Havnepladsen foran værftet – ved færgens anløbskaj omdannes til festivalplads, hvor der hygges,spises og drikkes, mens man nyder eller danser til musikken.

Udover et folkeligt og ambitiøst jazz program – fejrer vi 50 års jubilaren – Andelen – vores intime jazz scene.

Her startede Ærø jazz-dagene, der for alvor blev berømte op gennem firserne.

Festivalen er drevet af frivillige og støttes af medlemmer, øens erhvervsdrivende og virksomheder ved forskellige sponsorater.

Derudover sikrer vi den gratis musik på værftet ved at gæster køber et festivalarmbånd. Det koster 100 kr. inden 1. maj,
hvorefter prisen stiger. Armbånd bestilles på tikk.io/aeroejazz. Armbåndet giver samtidigt gode priser i ÆJF’s barer og på en
række cafeer og restauranter rundt i byen.

Læs om vores traditionsrige festival på www.aeroejazzfestival.dk og om hvordan du erhverver dig et armbånd.

Følg os på facebook/aerojazz og Instagram/aeroejazz. Her annoncerer vi løbende musikken for ÆJF 2020 samt andre spændende og nye tiltag.

 

Adresse

Havnen

5970 Ærøskøbing

Åbningstider

29 Jul 20 / 01 Aug 20

Wed, Thu, Fri, Sat

11:00 - 00:00

Følg på:

Sidst opdateret af
Ærø Turistbureau