VisitDenmark

AFLYST - Rold Skov MTB Marathon 2021

AFLYST: MTB-Marathon er udskudt til lørdag den 21. maj 2022

Lørdag d. 29. maj 2021

Rold Skov MTB-Marathon skydes i gang lørdag d. 29/5 -2021 og afvikles i Danmarks måske fedeste MTB terræn. Løbet får to ruter, en lang på ca. 75 km med 1250 Højdemeter, og en kort på ca. 45 km med 800 Højdemeter. Løbet afvikles på én sammenhængende rute (ingen gentagelser), og naturligvis (næsten), uden asfalt.

I vores lokale klub, MTB Rebild Bakker, vil vi gerne prøve noget nyt. Vi viderefører derfor succesen”10 Timer i Rebild”, og ændrer løbs-konceptet til ”Rold Skov MTB Marathon”. Vi glæder os til at dele vores fede område med alle jer MTB entusiaster. Håber I synes om det.

OBS: Hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse løbet pga Corona, refunderer vi naturligvis prisen for deltagelse.

Løbet kommer forbi alle de fede højdepunkter i Rold Skov som: Store og Bette Fanden, Fy for fanden, Racerbanen, Max Henius, Gralev Ådal, Cypressen, Stendalen, Grævlingebakken, Lasses knold, Rebild bakker, Store Øksø, Long Ajes og meget meget mere. Vi har fundet det bedste af det bedste frem fra vores hjemmebane og håber I vil nyde turen. Ruten er varieret, og består primært af spor/skovstier og enkelte transportstykker (grus). 

Løbet afvikles som et stjerneløb med 3 forskellige løbssegmenter med udgangspunkt/centrum ved Skørping Idrætscenter. Efter afslutning af hvert segment, rundes Skørping Idrætscenter inden der trilles ud på næste segment. Den lange udgave af løbet indeholder naturligvis alle tre segmenter, og den korte indeholder kun de to første.

Alle som har prøvet at køre MTB spor kan deltage. Ruten indeholder blå (lette) og røde (middelsvære) sløjfer. Alle de hidsige sorte passager i skoven er pillet fra til løbet – ingen undskyldning for ikke at være med.

Vi har naturligvis sørget for energi til dagen i vores depot ved Skørping Idrætscenter. Når løbet er afsluttet, inviterer vi på pølser og øl/vand, samt et varmt bad.

Sted:

Skørping Idrætscenter, Himmerlandsvej 59, 9520 Skørping.

Tilmelding:

Tilmelding her

Læs mere om Rold Skov MTB Marathon her

Følg også med på Facebook:

Rold Skov MTB Marathon Facebook