Gå til indhold
©  Foto:

Agerupgaard

Agerupgaard fra 1911, ligger i det åbne landskab midt mellem landsbyerne Alstrup og Østerby, 1,5 km syd for Stauns Fjord og 2,5 km fra Sælvigbugten.

Breakfast
Mulighed for lækker hjemmelavet, primært økologisk morgenmad, bestilles ved reservation og serveres i ’stadsstuen’ i stuehuset. I kan også vælge selv at lave morgenmad, i begge lejligheder er der et fuldt udstyret køkken.

Gæstehuset
Hyggelig, nyrenoveret tidligere bestyrerbolig, beliggende på den store gårdsplads. Fire soverum med i alt 8 sovepladser, to stuer, spisekøkken og badeværelse. Centralvarme, brændeovn (gratis brænde), tv, fri internet, vaskemaskine, grill mm. Stemningsfuld separat have på den anden side af huset.

Gæstelejlighed
På 1. sal i stuehuset udlejes ferielejlighed med 3 værelser. Hertil hører et lyst og rummeligt opholdsrum med lille køkken, spiseplads og tv-afdeling. Stort badeværelse.

Gården ligger fredeligt, omkranset af kæmpestore træer og med udsigt over Lundgærde. Gæsterne er velkomne til at bruge den store, gamle have med klatretræer og masser af plads og fredelige solhjørner, – ‘fodboldbane’, bålplads, trampolin og stort staldrum med bordtennis, bordfodbold og værksted for børn. I ydersæson eller på overskyede dage kan det være rart at sidde lunt midt i det grønne i drivhuset med en kop kaffe.

Priser:

Gæstelejligheden
225 kr. / person / nat.
Uge 26-32: kun hele uger: 3.700 kr. (inkl. forbrug).

Gæstehuset
225 kr. / person / nat.
Uge 26-32: kun hele uger: 5.400 kr. / uge (inkl. forbrug).
Morgenmad: 70 kr. / person.

Rabat ved leje af både gæstehus og -lejlighed.

Resten af året:
Ring og hør nærmere.

Share your wonders: