Alice Føns

Foto: VisitHaderslev
Overnatning
Privat overnatning
Få det bedste af begge verdener med dette B&B, der tilbyder natur og fred med kort afstand til alle aktiviteterne i Haderslev by.
Adresse

Fredstedvænget 38

6100 Haderslev

Kontakt

Telefon:+45 20 22 31 82

Mobil:+45 20 22 31 84

Det omkringliggende område er meget smukt. Her er en mangfoldig natur med fjorden, dammen, skovene, vidstrakte marker, skønne badestrande og sumpede engdrag. Til ejendommen hører en smuk have på 2700m2, som er til fri afbenyttelse for gæsterne.

Der er 2 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse, alle udstyret med gode box-madrasser og TV. Der er sengelinned, håndklæder og morgenkåber på alle værelser. Der er desuden mulighed for internet.

Dobbeltværelserne er af forskellig størrelse, og det største værelse har forgangne gæster døbt "Brudesuiten", da det er et sjældent smukt værelse med udsigt over haven og Haderslev Dam. Meget velegnet til et længere ophold pga. den rigtig gode plads. I "Brudesuiten" er der plads til 1-2 ekstra opredninger. 

Det andet værelse er også temmelig stort, og her er der også udsigt over haven og Dammen. Der er plads til 1 ekstra opredning i dette værelse. 

Enkeltværelset har altan, hvor man om sommeren kan nyde aftensolen. På dette værelse er der plads til 1 ekstra opredning.

Der er 2 lækre badeværelser til fælles brug, samt et lille køkken med køleskab m/fryser, mikroovn, to kogeplader, kaffemaskine, kogekande og alt i porcelæn, gryder, potter og pander.

Priser:
Enkeltværelse pr. nat: kr. 250,-
Dobbeltværelse pr. nat: kr. 375 - 450,-
Morgenmad kan købes.

Der er åbent fra 1. april til 1. november samt jul og nytår

Adresse

Fredstedvænget 38

6100 Haderslev

Åbningstider

01 Apr 20 / 01 Nov 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Sidst opdateret af