©  Foto:

Alrø Købmandsgaard

Nyd en bisonburger eller tapas med udsigt ud over Horsens Fjord. Hos Alrø Købmandsgaard er kødet fra den tilstødende bisonfarm. Det er "fra jord til bord" når det er bedst. Og det er drøn hyggeligt!

Skønne måltider i idylliske landlige omgivelser

Alrø er en sand lille perle i det østjyske. Engang fandt Morten Korch inspiration til sine historier her, med udsigt til marker, fjord og bindingsværkshuse. Så snart du kører over dæmningen fra fastlandet, sænker skuldrene sig, og roen rammer dig. Dog oplevede Morten Korch ikke de store bison-okser på øen, men det kan du! Hos charmerende Alrø Købmandgaard kan du kan endda sætte tænderne i en saftig bisonburger, mens du nyder den smukke udsigt.


Restaurant og butik

Alrø Købmandsgaard er restaurant og delikatessebutik på én og samme tid.

I Købmandsgaardens restaurant er der et kompakt, men yderst interessant menukort, der i høj grad har de lokale bisonokser som omdrejningspunkt. Udover bisonburger, bison-tapas og bison steak mix, kan du dog også få lakseburger og veggie-burger samt restaurantens skønne kringle som dessert. 

Der er desuden et fint udvalg af vine, specialøl og kolde sodavand. 

Er det eftermiddagstid? I caféen fås kaffe, specialkaffe, the, kakao og flere forskellige slags hjemmelavede kager. 

Vil du sikre dig, at der er plads i restauranten? Book bord med det samme på restaurantens hjemmeside.

 

Delikatesser og picnic to-go fra eget røgeri

I Alrø Købmandsgaards butik finder du et stort udvalg af lækkert brød, delikatesser, spændende spegepølser, snacks og drikkevarer - og brugskunst.

Sammensæt en masse lækkerier til din picnic og find så det helt rigtige spot på Alrø til at nyde delikatesserne. 

Lige overfor restauranten/butikken har Alrø Købmandsgaard sit eget røgeri, hvor der bl.a. røges laks, bacon, mandler, salt og meget andet. Produkterne bruges i restauranten, men kan også købes i butikken. 


Åbningstider

Alrø Købmandsgaard er åben onsdag-søndag i sæson. På Alrø Købmandsgaards hjemmeside kan du se stedets nøjagtige aktuelle åbningstider.

Har du brug for yderligere inspiration til en hyggelig dag på den lille ø i Horsens Fjord?

Se vores guide til oplevelser på Alrø og begynd at planlægge din tur.