©  Foto:

AVIS - Nørresundby

Hvis du mangler en bil til at komme rundt i byen eller til at køre Nordjylland tynd, så er AVIS stedet at gå hen. Her finder du personbiler, varevogne samt minibusser med plads til op til 9 personer.

I Nørresundby på Stenholm ligger AVIS, der tilbyder biludlejning af markedets nyeste modeller. Her har du mulighed for at leje netop den bil, der passer til din tur og dine komfortønsker. Foruden ’blot’ at kunne leje en bil, tilbyder AVIS en masse ekstra muligheder, for at gøre din rejse så komfortable som muligt. Her kan du blandt andet tilføje flere chauffører til lejekontrakten, leje en bil med mobil wi-fi, og bestille autostole. Derudover tilbyder AVIS dig også muligheden for at aflevere bilen hos en af deres andre kontorer.

Rutevejledning til udlejningskontor 

For at komme til Stenholm, kan du tage bus fra Aalborg Busterminal og Lindholm St., hvorfra der går forskellige busser, flere gange i timen. Ønsker du i stedet at gå, er der fra Lindholm St. en 20 minutters gåtur. AVIS har desuden også et udlejningskontor i forbindelse med Aalborg Lufthavn.

Læs mere om AVIS biludlejning…