B-hageriet

B-hageriet er en hyggelig café og restaurant i centrum af Hillerød med god, hjemmelavet og ærlig mad – men den er meget mere end det. Når du besøger B-hageriet træder du ind i et særligt univers af hjemlig hygge, nærvær og omsorg. Skuldrene falder automatisk ned, for her er godt at være. Ved baren, i dagligstuen, i ungdomsrummet eller i orangeriet i selskab med frodige grønne bregner.

B-hageriet har fokus på enkel og velsmagende mad, som laves fra bunden i restaurantens eget køkken og bageri. Køkkenet er baseret på lødige, overvejende økologiske, råvarer fra lokale leverandører. Spisekortet varierer hen over året, så det afspejler årstidens råvarer. B-hageriet er registreret som økologisk spisested, med sølvmærke.

Du finder B-hageriet på adressen Slotsgade 15, inde i gården. Caféen og restauranten ligger i en gammel industribygning, Nordstensfabrikken, som er en del af og Hillerøds industrihistorie. I gården er der udeservering om sommeren, og desuden god plads til at parkere cyklen eller barnevognen.

Rummelig og fuld af overraskelser

B-hageriet er overraskende rummelig og i 2 plan, med et stort lyst lokale i stuen med bar, spiseborde, et afslappet sofahjørne og legetøj til børn.

Tager du trappen op til 1. sal, venter der spændende overraskelser. Her træder du ind i en hyggelig, bedsteforældreagtig stue med sofa, lænestole og malerier på væggene. Fortsæt til ungdomsværelset, der har stort bordfodbold samt langbord og bænke med plads til brætspil eller lektielæsning.

Træd derpå ned ad de tre trin til Orangeriet, caféens mest unikke rum: Bliv badet i lys fra de store, industrielle ovenlysvinduer og bliv forundret over den levende væg af grønne bregner. Fald i staver foran vægdekorationen med kæmpe englevinger, skabt af utallige cd’er – det perfekte selfie-spot! Orangeriet bruges også til intimkoncerter – se hvornår på B-hageriets kalender. 

Morgenmad efter din smag

Sammensæt din egen favoritmorgenmad ud fra et udvalg af småretter: Surdejsbrød, ost og marmelade – eller måske en avocadomad, varmrøget ørred eller Arme Riddere?

Mad til alle præferencer

Er du ude efter en lækker frokost eller aftensmåltid, har cafeen et godt udvalg som tilgodeser både kødspisere, vegetarer og veganere. Årstidens suppe, brød & pålægsbræt, burgere i flere variationer eller måske en svampetoast? Udvalget følger årstidens råvarer. Der er også tænkt på børnene, med forskellige småretter som de fleste børn kan lide.

Se B-hageriets menukort

Den søde tand og den lille sult

Til eftermiddagskaffen/teen kan du vælge hjemmebagt kage eller andet sødt – se udvalget i baren. Gælder besøget en øl eller et glas vin, kan du supplere med saltmandler, ølpølser eller fritter.

Koncertmenuer

B-hageriet samarbejder med spillestedet Støberihallen, så du i forbindelse med koncerter kan nyde en særlig koncertmenu inden musikoplevelsen.

Læs mere om B-hageriet