VisitDenmark

Best Western Plus Hotel Fredericia

Hotel Fredericia er placeret midt i Trekantsområdet. Et hotels optimale placering, lige ved MesseC og legepark. Tæt på Lillebælt, motorvej, lufthavn og Legoland. Adgang til badeland, bowling og fitness umiddelbart ved siden hotellet. Hotel Fredericia har netop gennemgået en gennemgribende renovering af værelser, faciliteter og indgangsparti. Og serviceniveauet hos vores hotels personale matcher de fysiske rammer. Vi sætter en stolthed i at levere udstående service på alle niveauer.

Vores hotels konference faciliteter

• Centralt i Trekantsområdet
• Lokaler og teknisk udstyr i top
• Op til 230 personer
• Fantastisk køkken
• Naturskønne omgivelser
• Serviceorienteret personale

Vi har loftmonterede VGA Projektorer i alle vores kursus & konference lokaler. De kan fjernbetjenes sammen med vort loftmonterede lydanlæg. Gratis til vores kursus-kunder. Derudover er der naturligvis trådløst internet til alle vores gæster.
Når kursusdagen er ovre, kan hotellet være behjælpelig med forslag til aktiviteter i eller uden for vores hotels område.
De kan selv sammensætte indholdet af Deres møde, kursus eller konference, som De ønsker det. Har De noget specielt i tankerne, klarer vore kreative medarbejdere også det.

Vores hotels restaurant

Et køkken i topklasse er en vigtig del af en vellykket konference. Få tilrettelagt lige nøjagtig den forplejning fra vores hotels effektive faciliteter, der passer til jeres arrangement.
Vores køkken bruger udsøgte råvarer af højeste kvalitet, og vi behandler dem med omhu, så du er sikker på en gastronomisk nydelse. Vores tjenere er veluddannede og friske, så du får en faglig og frisk betjening.

Vores hotels overnatning

En god søvn og faciliteter på værelserne er ligeledes en del af det, der skal gøre en konference til en succes. Rummelige dobbeltværelser med bad og toilet, telefon, radio, wi-fi og fladskærm. Superior værelser med store vægfotostater, der giver en helt særlig oplevelse. Vores hotels værelser varierer i indtryk og indretning, nok til at give plads til de fleste behov for et behageligt og udbytterigt ophold.