Betahuset

Betahuset er stedet for din næste familiefest eller spændende kursusevent, alt sammen i det gamle Ambrahamsen's Værft.

Her er mulighed for overnatning til 20 voksne og 10 børn, alt sammen i det smukkeste gamle hus, med udsigt over vadehavet. 

Bo i Betahuset og hold din familiefest, dit bryllup, eller kursus i disse smukke rammer.

Lej hele Betahuset i et døgn, en weekend eller en uge, helt efter dine ønsker.

Betahuset er godkendt til ophold og overnatning for 50 personer - Der er 9 værelser med 20 senge samt 10 foldemadrasser, fortrinsvis til børn.
I stueplan er der adgang for kørestol, og der er et godkendt handicapbadeværelse.

Betahuset ligger kun 5 minutters gang fra færgelejet i Nordby og blot 50 m fra hovedgaden og 50 m fra Vadehavet.

Køkkenet er indrettet og godkendt som anretter køkken. Der er fryser, stor kølekapacitet, industri opvaskemaskine, 2 ovne m.m. Der er komplet køkkeninventar til almindelig madlavning.
Der findes service til opdækning til 50 personer.  I stueetagen er der borde og stole til 45 personer og der er plads til 50 personer på 1 sal. Huset er udstyret med wi-fi, tv, Bluetooth højtaler, projektor og musikanlæg.

Betahuset er bygget i 1879 af skibsværfts ejer Søren Abrahamsen og er 350 m2 stort. Huset er nænsomt restaureret i 2017, med respekt for husets historie, men med en moderne og tidssvarende indretning. Indretningen tager afsæt i den typiske nordiske boligstil, som er: let og luftig med dæmpede farver, bløde tekstiler, varme metaller, masser af træ, og selvfølgelig svenske tapeter i et miks af blomster og striber.

Stilen i huset forstærkes af udsigten til havet, som kan nydes fra de store vinduer og fra den store træterrasse.


Sven og  Ann Thomsen