Bogø Vingaard Bed & Breakfast

Bogø Vingaard Bed & Breakfast

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Nybygade 2

4793 Bogø By

Bogø Vingaard Bed & Breakfast ligger i udkanten af den idylliske landsby Bogø By og få hundrede meter fra Bogø Havn med færgeforbindelse til Stubbekøbing på Falster. Så følger I Berlin-København cykelruten, kommer I lige forbi dette hyggelige Bed & Breakfast. Det samme gælder, hvis I følger Camønoen.

Bogø Vingaard Bed & Brekfast tilbyder et lyst og dejligt værelse med bad og egen indgang. Der er to senge i værelset og mulighed for yderligere to opredninger. Udendørs kan I slå jeg ned i haven eller på den store, overdækkede terrasse med udsigt til vinmarken, for på Bogø Vingaard bliver der produceret vin. Og glæd jer, for alle gæster på stedet bliver budt på gratis vinsmagning, hvor Frank, en af værterne på stedet, gerne viser frem og fortæller om produktionen.

Ca. tre km fra Bogø Vingaard kan I besøge Skåninge Bro Havn, der er et populært solnedgangssted for de lokale. Udefrakommende er dog også meget velkomne, så her er en oplagt chance til at få sig en snak med de lokale øboere. Og også en dukkert for øvrigt. – Er I mere til skov, kan I besøge den meget velbevarede jættestue Hulehøj, der ligger i Østerskov, ca. 1 km nordøst for Bogø By.

Adresse

Nybygade 2

4793 Bogø By

Facilities

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Kapacitet: Senge (2 (mulighed for 2 ekstra opredninger))

Åbent hele året

Have

Kapacitet: Værelser (1)

Terrasse

Tv

Egen indgang

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Havemøbler

Rygning forbudt

Parkering

WiFi

Eget bad

Barneseng

Morgenmad kan købes

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark