Brasseriet på Hotel Vejlefjord

Brasseriet byder indenfor til gastronomisk forkælelse i hyggelige, historiske omgivelser. Uanset om du er på spaophold eller bare kigger forbi til frokost eller aften, så vil du altid blive budt velkommen med et smil og god service.

Brasseriet - Hotel Vejlefjords a la carte restaurant

Atmosfæren i Brasseriet er hyggelig og indretningen afslappet med bløde stole, lysekroner og afhøvlede trægulve. I forbindelse med Brasseriet ligger den elegante glassal, hvor den store morgenbuffet og frokostbuffet serveres. Køkkenet byder på sund og ærlig mad med sæsonens friske råvarer.

Se Brasseriets menukort og åbningstider her.

 

Kom til søndagskaffe

Søndage fra kl. 14.00 til 16.00 kan du gå ombord i det store kaffekagebord med boller, forskellige lækre kager og frisk frugt. Husk at bestille bord. På enkelte søndage tilbydes ikke kaffebord. Se hotellets kalender.  

 

Tag en picnnickurv med ud i naturen

Oplev hotellets smilende og indbydende natur med en lækker Vejlefjord-madkurv på armen. Udover maden indeholder kurven service, servietter og kildevand. Suppler evt. med tempereret øl eller vin fra hotellets vinsortiment. Tæppe kan lånes i receptionen.
Bestilles senest kl. 18 dagen før du skal bruge kurven.

 

Bar og panoramaterrasse

Plads til hygge med kaffe og drinks finder du i Baren og i Saugmans Salon.
Når vejret tillader det, er den store terrasse stedet, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en kølig drink og samtidig nyde udsigten over park og fjord.

 

Husk at booke bord

Vi anbefaler altid, at du booker bord på forhånd, så du er sikker på at Hotel Vejlefjord har plads til dig. Du kan ringe og bestille bord på +45 96 82 33 80.

 

Restaurant Barbara

Hotellets anden restaurant er indrettet i hovedbygningens tagetage, hvorfra der er en enestående og helt fantastisk udsigt over parken, skoven og fjorden. Den stilfulde indretning – fra prismelysekronerne og kandelabre til de smukke møbler og opdækning – giver en helhed med atmosfære og elegance.

Restaurant Barbara er kun åben for selskaber og ved specielle lejligheder.