VisitDenmark

Bredfjed Strand

Stranden er en børnevenlig sandstrand med klitter og diger. Der findes mange smukke og sjældne vilde planter på dige- og strandarealerne, og på nordsiden af diget findes et stort privat naturgenoprettet vådområde med et rigt fugleliv (Lidsø-Tjørnebjerg). Stranden ligger i et mindre feriehusområde. 

Der er toiletter, parkeringsplads og bænke i området. 

Digerne langs Sydkysten blev opført i slutningen af 1800-tallet og vedligeholdes i dag af Lollands Digelaug og Lolland Kommune. 

Der er gode muligheder langs Lollands kyster for at dyrke dine interesser i den fri natur. Som lystfisker har du mulighed for at fiske fra kysten, bro eller mole – sejle ud i en jolle eller med en turbåd. Fra kysten fanges havørred og i maj måned hornfisk. Husk at købe fisketegn når du fisker i Danmark. Fisketegn købes på posthuse eller hos turistbureauerne. 

Gode brændinger, fin vind og ideelle revler finder du langs hele sydkysten af Lolland – det giver gode oplevelser for kite-surfing, wave og windsurfing. 

På cykelstien ”Østersøstien” kan du cykle på diget hele vejen til Rødbyhavn eller mod øst ad Østersøstien, hvor man kan fortsætte på cykelstien ”Nakskov Fjordstien” hele vejen langs fjorden ind til centrum af Nakskov. 

Udstillingen ”Ren Strand – Ren natur” finder du ved nedgangen til stranden i august måned. 

Stranden renses hver 3. uge.