©  Foto:

Brødrene Møll A/S

Brødrene Møll A/S er autoriseret forhandler af nogle af de bedste biler på markedet. Alle vores mærker er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid.

 


Herudover yder vi den bedste service på vores autoriserede værksted, så du altid er sikker på at din bil er i perfekt stand. Vi har mange års erfaring med alle Volkswagen og Audi modeller. Så du kan trygt overlade din bil til os. Vores servicerådgivere tager imod dig og din bil og har en indgående forståelse for alle tekniske udfordringer, der kan opstå på din Volkswagen eller Audi.

Hvis din bil skal have service, kan vi ordne det, mens dig og din familie holder ferie i det smukke Nordjylland. Dog er tidsbestilling en nødvendighed. Ring til vores værksted for et uforpligtende tilbud - 98 92 40 88.

Hos Brødrene Møll A/S, har vi fabriksnye udlejningsbiler, med stor succes, hvilket har gjort os førende i byen. Vi udlejer nye biler excl. fører. VW UP, VW Polo, VW Golf, VW Passat og VW Touran. Priser fra 551 kr. inkl. 100 km., excl. brændstof. Vi udlejer også minibusser og varebiler.

Besøg vores hjemmeside www.moell.dk eller find os på Facebook – Brødrene Møll A/S - Hjørring.

Vi byder både lokale og udenlandske kunder velkommen til Brødrene Møll A/S.