©  Foto:

Budget - Nørresundby

Har du brug for en bil under dit ophold i Aalborg, så udlejer Budget forskellige former for personbiler, minibusser og varevogne i en kort eller længere periode, og med det ekstraudstyr du har brug for.

 

Med Budget Biludlejning er der rig mulighed for at finde lige præcis den bil, der skal køre dig rundt i det ganske land. Her er der nemlig masser af forskellige bilmærker, størrelser, priser og komfortniveauer at vælge i mellem og derfor noget for enhver smag. Du kan desuden tilkøbe ekstra udstyr og aftaler, såsom ekstra chauffør, barnesæde og mobil wi-fi og vælge om bilen skal afleveres samme sted, eller om det skal være en envejsleje.

Når bilen er booket, er der mange muligheder for skønne oplevelser rundt i hele Nordjylland – og én af dem, er en tur langs den smukke Østkyst. Her kan du se frem til stribevis af oplevelsesmuligheder til lands og til vands. Du kan f.eks. nyde en færgetur med Hals-Egense færgen, finde aktiviteter på vandet hos Lodsens Datter i Hals eller ta' en gåtur i den vilde natur i Lille Vildmose.   

Rutevejledning til udlejningskontor 

For at komme til Stenholm, kan du tage bus fra Aalborg Busterminal og Lindholm St., hvorfra der går forskellige busser, flere gange i timen. Ønsker du i stedet at gå, er der fra Lindholm St. en 20 minutters gåtur. Budget har desuden også et udlejningskontor i forbindelse med Aalborg Lufthavn.

Læs mere om Budget Biludlejning...