Burhan G

Torsdag den 4. marts 2021 kl. 20.00.

Burhan G inviterer publikum tæt på

Burhan G er for mange synonym med nogle af de største pophits i Danmark, og nu kan fans få lov til at opleve en helt ny side af kunstneren, når han optræder akustisk i MCH Herning Kongrescenter 1. maj.

Den danske pop- og RnB-stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits, der blandt andet tæller hitsinglerne ’Kalder Mig Hjem’, ’Jeg Vil Have Dig For Mig Selv’, ’Mest Ondt’, ’Tættere På Himlen’ og ’Jeg’ i Live’. Kunstneren er vant til koncerter med storslåede sceneproduktioner og stramt koreograferede optrædener, men nu får publikum lov til at opleve en anderledes og mere sårbar version af Burhan G, når han går på scenen i MCH Herning Kongrescenter med en 100 % akustisk koncert.

 Det kræver uden tvivl både sin sang og sin kunstner at optræde akustisk, og Burhan G har valgt kun at tage to musikere og en enkelt korsanger med sig på scenen. Det nedbarberede setup tvinger, ifølge hitmageren selv, ham til at gentænke sit omfattende katalog af hits og finde ud af, hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Publikum i Herning kan således se frem til en helt særlig oplevelse helt tæt på kunstneren til foråret.

 

Yderligere information

TID
Torsdag den 4. marts 2021 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se alle restauranter i Herning her. 

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salen. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9708 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold. 

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Teatersalen har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. 
Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9708 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.