Butik Danmark & Norden

Hos Butik Danmark & Norden finder du et stort udvalg af unikke kvalitetsprodukter med passion og historie fra designerne, der alle har valgt at producere lokalt i Danmark. Det der binder det hele sammen er det gode håndværk.

Historien om butik Danmark & Norden er fortællingen om passionen for det gode håndværk, det smukke design, og bæredygtigheden bag produkterne. Butik Danmark & Norden ønsker at repræsentere et bredt sortiment af designere, der hver brænder for deres produkt. Produkterne er derfor også nøje udvalgt, så de lever op til konceptet. I butik Danmark og Norden vil du blandt andet finde forskellige småmøbler, interiør, kunstprint, rammer, keramik, lamper, smykker og ting til børn.

Bag butikken Danmark & Norden, finder du Annette Nørskov Andersen, en ildsjæl med passion for design og godt håndværk. Det er Annette selv, der nøje udvælger de forskellige designere til butikken, hvilket ofte sker på kunst-messer og markeder i hele landet, ved en stor kontaktflade gennem de sociale medier, og ved at designere selv henvender sig i butikken. Annette nyder at servicere kunderne, og hjælpe med at finde lige nøjagtig det design eller den gave du efterspørger. Da Annette kender designerne og håndværkerne bag produkterne, får du oftest en god historie med i købet.