Byparkskoncerter

Når de lange, lyse sommeraftener er over os, er det tid til koncerter i Byparken.

Når de lange, lyse sommeraftener er over os, er det tid til koncerter i Byparken. Koncerterne er gratis og foregår fire tirsdage i juli i Byparken.

Når de lange, lyse sommeraftener er over os, er det tid til koncerter i Byparken.

Byparkskoncerterne er gratis og foregår fire tirsdage i juli i Byparken, som ligger på bakken mellem Domkirken og Vikingeskibsmuseet.

Byparken er åben hele dagen, så man er velkommen i god tid til f.eks. med en picnickurv i det grønne. Der er musik fra kl. 19.30.
 
Der er fri entré og alle er velkomne.
 
2020 program:
Dette års arrangement er aflyst pga. COVID-19. 

Koncerterne er arrangeret af Roskilde Kommune og spillestedet Gimle og da koncerterne tiltrækker mange glade mennesker, har Gimle opgraderet scene og lydanlæg væsentligt i 2017.
Scenen står i bunden af Byparken og spiller op mod Pipers Hus. Dette giver et godt udsyn for et større publikum og koncerterne indrammes af den smukke udsigt ud over Roskilde Fjord.
 
Byparken i Roskilde kan tilgås både fra Frederiksborgvej og Sankt. Ibs Vej eller via Tuttesti eller Regensti oppe fra byen og Roskilde Domkirke. Byparken ligger et kvarters gang fra Roskilde Station. Kommer man med bus, stopper buslinje 202A ved Helligkorsvej/Fælledvej og buslinje 203 og 204 og 209 holder tæt på byparken.