Gang i Historien-Byvandring Frederiksværk

Byvandring i Frederiksværk: Gang i historien - krudt, kugler, kanoner og komfurer

Foto: Industrimuseet Frederiks Værk
Begivenheder
Begivenheder
Mellem gode historier og god motion er der ingen modsætning. Industrimuseet Frederiks Værk inviterer derfor på en 2½ times lang vandring – på tur i den lokale Danmarks historie. Byvandringen er desværre AFLYST pga COVID-19 situationen. 
Adresse

Torvet 1

3300 Frederiksværk

Kontakt

Vi begynder med at se på Gjethuset og høre om den militære og civile produktion i det 250 år gamle støberi. Derefter går vi langs med kanalen op til Arresø.

På vejen gøres holdt blandt andet ved prøvekanonen, fra hvis munding Frederiksværks grundlægger skuer ud over forsamlingen. Vi slår et slag omkring Vinderød kirke, hvor generalmajor Classen er stedt til hvile i en pompøs sarkofag, omgivet af figurer fra den græske og romerske mytologi. På tilbagevejen via Tranemosen stopper vi naturligvis op ved Classens residens, Arresødal slot. Turen slutter ved Gjethuset, hvor den begyndte. Bemærk venligst, at man skal være godt gående og have fornuftigt fodtøj på for at deltage.

Dato: Byvandringen er desværre AFLYST pga COVID-19 situationen. Søndag den 17. maj 2020, kl. 11.00-13.30 Søndag den 7. juni 2020, kl. 11.00-13.30

Mødested: Palæet, Torvet 1, Frederiksværk

Pris pr. deltager: 60 kr. ex. gebyr | Book billetter

Omviser: Museumsvært Anne Bramsen, Industrimuseet Frederiks Værk

Adresse

Torvet 1

3300 Frederiksværk

Åbningstider

07 Jun 20 / 07 Jun 20

Sun

11:00 - 13:30

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland