Café Freunde Trekroner

Foto: VisitRoskilde
Spisesteder
Restauranter
Café Freunde i Trekroner er en hyggelig café, hvor der er plads til alle. Vi laver mad, der er til at forstå og med den gode smag i fokus. Brødet bager vi fra bunden, bruger årstidens bedste råvarer i vores mad, og vi har et hold af dygtige kokke og barpersonale, som vil gøre alt for at give gæsterne velsmagende spiseoplevelser og yde den allerbedste service med et smil på læben i en hyggelig atmosfære.
Adresse

Akacielunden 9

4000 Roskilde

Kontakt

E-mail:mail@cafe-freunde.dk

Telefon:46134353

Website

Website

Café Freunde i Trekroner

er en hyggelig café, hvor der er plads til alle. Vi laver mad, der er til at forstå og med den gode smag i fokus. Brødet bager vi fra bunden, bruger årstidens bedste råvarer i vores mad, og vi har et hold af dygtige kokke og barpersonale, som vil gøre alt for at give gæsterne velsmagende spiseoplevelser og yde den allerbedste service med et smil på læben i en hyggelig atmosfære.

Vi har åbent alle ugens dage, så kom forbi til morgenmad, frokost, snacks og aftensmad, som kan nydes i caféen eller som to-go. Dagen lang kan man også altid få en god kop kaffe og et stykke kage, som vores konditor har lavet.

I weekenden og på helligdage byder vi på vores table-sharing brunch i caféen fra kl.10-14.

Åbningstider
Alle ugens dage: 10-21.30

Adresse

Akacielunden 9

4000 Roskilde

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag

09:00 - 20:00

lørdagsøndag

10:00 - 16:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af