©  Foto:

Cafe Saseline

Café Saseline er en populær café i Nordsjælland som er et oplagt udflugtsmål – Cafeen ligger blot en kort gåtur fra det idylliske havnemiljø i Gilleleje, som også altid er et besøg værd.

I cafeen tilbyeds både frokost- og aftenretter. Frokostmenuen tæller farverige måltidssalater, mættende sandwichs og klassiske smørrebrød. Du kan også starte dagen med den overdådige luksus brunchtallerken med masser af velsmagende specialiteter. Til aften serveres alt fra burgers og bøffer til smagfulde pastaretter og søde desserter.

Gilleleje er Sjællands nordligste punkt. En dejlig sommerby med en aktiv fiskeri havn, masser af special butikker og et væld af oplevelser hele året.

Et oplagt sted til en shopping tur
Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sit naturlige centrum. I byen finder du unikke forretninger, der matcher enhver stil og pengepung. Her er mange dagligvarebutikker, men også et stort udvalg af fx inspirerende brugskunstforretninger, frisører, legetøjsforretninger samt mange tøjbutikker. Trænger du til et hvil, er der masser af hyggelige restauranter og cafeer. Handelsstandsforeningen sørger for at der gennem året bl.a. bliver arrangeret hyggelige torvemarkeder, kulturnat og musik.