Carl Emil Petersen

Foto: VisitAalborg
Begivenheder
Begivenheder
Nu kan du glæde dig til Carl Emil Petersen der lægger vejen forbi Skråen i Aalborg på hans ’Amager Forbrænding Live’ tour til foråret. Den tidligere forsanger i ’Ulige Numre’ udgav i 2019 sin nye plade.
Adresse

Kjellerups torv 5

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:post@skraaen.dk

Telefon:98 12 21 89

Website

Skraaen.dk

”Til foråret spiller jeg min første indendørs band turné i 3 år. Min kommende plade ‘Amager Forbrændingʼ er et rockalbum som er skabt til de store scener - det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats”, fortæller 28-årige Carl Emil.

Der bliver lagt op til en fantastisk koncert med den danske sanger og sangskriver bedst kendt fra bandet Ulige Numre, som gik i opløsning i 2017. Carl Emil udgav i november 2019 hans andet soloalbum ’Amager Forbrænding’. Politiken havde fem stjerne til Carl Emil på hans første soloalbum ’Natradio’ og fans kan nu se frem til at opleve den hel nye album live. Syng med på singlen ’Tiden flyver’ når Carl Emil træder ud på scenen i Skråen til foråret.

Læs mere om Carl Emil Petersen på Skråen…

Adresse

Kjellerups torv 5

9000 Aalborg

Åbningstider

16 Sep 20 / 16 Sep 20

Onsdag

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af