Comwell Sorø

Foto: VisitVestsjælland A/S
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Abildvej 100

4180 Sorø

Kontakt

E-mail:hotel.soro@comwell.dk

Telefon:57835600

Website

Hjemmeside

Comwell Sorø ligger på Midtsjællands i smuk natur med skøn udsigt til skove og søer. Vi har Danmarks største stråtag, udsigt til egen vinmark og en moderne og stilren indretning med fokus på skandinavisk design. 

Her finder du en helt særlig ro. Så hvad enten du er her som mødegæst eller privat, så vil du hurtig fornemme vores hyggelige og unikke atmosfære. Vores rammer er ideelle til møder, den særlige begivenhed og til weekendophold med forkælelse.

Der er mange spændende seværdigheder og aktiviteter tæt på hotellet. Sorø by er en historisk by, der byder på mange kulturhistoriske oplevelser.

 I vores smukke Restaurant Solaris sidder du i en afslappet atmosfære i urbane rammer med udsigt til grønne arealer, Pedersborg Sø og ikke mindst vores egen vinmark. Her dyrker vi druen Solaris, som vores restaurant er opkaldt efter.

Her inviterer vi både til frokost og middag. Vores passion for friske råvare kommer til udtryk i servering og smag. Vi hælder til moderne retter med nye toner og har fokus på den gode smag, økologi.

På Restaurant Solaris kan vi præsentere en lang række spændende vine, og vores vintjener hjælper gerne med valget af perfekte vine fra kælderkortet og andre drikkevarer, som vil komplimentere og højne den kulinariske oplevelse.

Adresse

Abildvej 100

4180 Sorø

Facilities

Restaurant

Parkering

Maks. siddepladser i teaterarrangement (250)

Antal gruppeværelser (14)

Maks.i banket (200)

Maks. i klasse (150)

Maks. i hestesko (58)

Hotel

Det økologiske spisemærke bronze

Økologisk Spisested

Ø-mærket

Green Key

Tilgængelighed - Nem adgang

Mødestedsklassificeret

Følg på:

Opdateret af:
VisitVestsjælland A/S