VisitDenmark

Corona Camino

Alle kan gå med på Corona Camino i Roskilde og omegn. Verden, som vi kender den, har forandret sig under nedlukningen af Danmark. Hvordan har vi tacklet dét hver især? Og hvad er dit håb for fremtiden? Del tanker på en gåtur i Roskilde eller omegn. Gå med en du kender, eller få Byens hus til at matche dig med en samtalepartner.

Tiden med Corona har vendt op og ned på vores hverdag og verden, som vi kender den. Vi skal holde afstand. Karantænetiden sætter spor og giver stof til eftertanke. Og vi har brug for at mødes og tale sammen. Derfor har en gruppe frivillige i Byens hus og en af husets kulturmagere nu taget initiativ til ’Corona Camino’.

Hvad er Corona Camino?

’Corona Camino’ går i al sin enkelhed ud på, at du går en tur med en samtalepartner og et samtalekort. På den måde får I sat tid og plads af til at få snakket samtidig med, at I bevæger jer rundt i byen eller naturen. Der er fire samtalekort med emner, hvor de fleste af os har oplevet store forandringer i den seneste tid, nemlig: Fritid, Studieliv, Arbejde og Familie. Hvert kort har en række underspørgsmål, der kan bruges som inspiration til en snak om noget af alt det, der har været godt og/eller udfordrende i den seneste tid.

Gå med en du kender – eller en helt fremmed:

Man kan vælge at gå Corona Camino med en man kender - eller man kan få Byens hus Roskilde til at hjælpe med at finde en gåturs- og samtalepartner ved at skrive til byenshus@roskilde.dk.

Corona Camino er for alle, der gerne vil ud og møde andre og få frisk luft i Roskilde og omegn. Find samtalekort

Du kan downloade samtalekort fra Byens hus hjemmeside eller finde dem på Turistkontoret på Stændertorvet i Roskilde.