CPH Conference - en del af DGI Byen

Forestil dig et sted, der summer af aktivitet. Et sted, hvor mangfoldigheden er stor, og mennesker mødes. Et sted, hvor nærvær og ansvarlighed er lig med succesfulde møder, konferencer, fester og events. Et sted, hvor business møder pleasure. Velkommen til DGI Byen. Vi vil gerne inspirere til en mere aktiv hverdag – både når vi tilbyder koncepter til vores erhvervsgæster og til private. Hvorfor ikke få dagens motion før eller efter en mødedag? Alle mødegæster kan gratis svømme, træne fitness eller dyrke vandaerobic og aquaspinning. Vi ved, at de bedste resultater bliver skabt i inspirerende omgivelser. Derfor mikser vi business og pleasure, så du kan pifte mødedagen op med et stort udvalg af aktiviteter som fægtning eller skattejagt. Eller bruge vores pauseområder til netværk og latter, mens den friske luft på tagterrassen klarer tankerne. Fordi aktive pauser giver ny energi og styrker fællesskabet. Den bæredygtige mad sørger vores dygtige køkkenteam for. Vi sætter en ære i at servere mad baseret på de bedste danske råvarer, som sætter gang i alle sanser. Derfor får du altid kulinariske lækkerier på tallerkenen – lige meget om det er en mødefrokost, gallamiddag eller noget helt særligt der skal fejres. 
 
CPH Conference - 5 stjernet konferencecenter
Juli 2009 åbnede DGI Byens nye konferencecenter – CPH Conference – der har fået tildelt 5 stjerner fra Horesta. 14 topmoderne møde- og konferencelokaler med plads til 420 personer i største sal. Lege-lounges, skøn 400m2 terrasse og restaurant med udsigt over København.  De 10 mødelokaler på DGI-byens Hotel - Meet In Art - er udsmykket af danske kunstnere og designere. Her mødes erhverv med kultur og giver oplevelser udover det sædvanlige. Øksnehallen – Københavns største, smukkeste og mest karakterfulde udstillingsvenues for kultur- og erhvervsliv. 5.000 m2 stort rum med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys. Det smukke rum er meget fleksibelt og kan inddeles i mindre enheder. Bygning 55 er i stil som Øksnehallen, blot kun 400 m2. DGI Byen rummer også et 3 stjernet hotel med 104 værelser alle indrettet i skandinavisk stil. 

Beliggenhed
DGI-byen ligger 2 minutters gang fra Hovedbanegården - let tilgængelig for alle der kommer med tog eller fly. For gæster i bil har vi eget P-hus med plads til 192 biler (mod betaling).