VisitDenmark

Dalbakkegaard

DALBAKKEGAARD Landbrug med hjertet…

Frilandskyllinger, grøntsager & hjemmelavede specialiteter

Åbent hele året i gårdbutik:

mandag-fredag kl. 8.00 - 18.00

lørdag-søndag kl. 09.00 - 15.00

Kyllingesalg: For aktuel info, se på vores hjemmeside: www.dalbakkegaard.dk

 

Hvornår har du sidst smagt en rigtig kylling?

Vi har specialiseret os i opdræt af store, kødfulde frilandskyllinger. Kyllingerne lever hele deres liv under optimale forhold i opvarmede stalde og på store græsfolde. Det giver sunde og ustressede dyr med rigtig godt kød og stor smag.

Vi har friske kyllinger hele året. Vi opdrætter selv, og herefter bliver kyllingerne håndslagtet på et lille, lokalt slagteri her på Lolland. Hos slagteren pakkes de som hele, halve eller som pakker med lår, bryst eller vinger. Lige til gryde, grill eller ovn.

Du kan købe kyllingerne direkte fra vores gårdbutik eller fra et af vores udsalgssteder. Find dem på vores hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de forskellige udskæringer og finde spændende opskrifter.

Dalbakkens frilandskyllinger

Vi får vores kyllinger kun ét døgn gamle. Deres liv her hos os begynder inde i en 30-35 grader lun stald, hvor de hele døgnet har adgang til frisk vand og økologisk GMO-frit foder – og god plads.

Efter cirka tre uger er kyllingerne stærke nok til at komme ud. De flyttes til en stald, hvor der er fri adgang til vores store græsfolde, hvor de har både frisk luft og god plads at udfolde sig på. Her bruger de resten af deres liv på at græsse, skrabe i jorden eller tage støvbad.

Vores kyllinger slagtes først, når de er omkring 80-100 dage. Til sammenligning lever en almindelig industrikylling kun omkring 35 dage. Den lange levetid giver kyllingerne god tid til at vokse og udvikle sig naturligt. Det giver fast, fedtfattigt kød med stor smag – og i en kylling på 2,5 kg er der mad til hele familien.

Landbrug med hjertet

Dalbakkegaard ligger i Vester Ulslev på Lolland. Her producerer og sælger vi årstidens friske grøntsager og velsmagende frilandskyllinger.

Vores gård og landbrug er også vores liv, hvor vi bor med tre dejlige børn og en stor Sankt Bernhardshund. Dalbakkegaard er en gammel slægtsgård, og vi er 8. generation af en familie, der altid har levet af at dyrke jorden.

Kig forbi og besøg vores gårdbutik

Mød os på markedet…

Vi deltager året igennem på forskellige fødevaremarkeder og medbringer altid et stort udvalg af vores produkter.

Find flere oplysninger om hvor du kan finde os på vores hjemmeside: www.dalbakkegaard.dk