Dale's Cafe

Dale's Café er en hyggelig og afslappet café i Øgadekvarteret mellem latinerkvarteret i Aarhus’ indre by og den gamle Universitetspark i Aarhus. Cafeen er åben for alle og har priser, hvor selv en SU rækker.

Meet & eat

Cafeen har et bredt sortiment af kaffe, the, chai, kolde drikke, cocktails og vin. Der findes altid forskellige hjemmebagte kager og brød at vælge mellem og frokosten omfatter såvel dagens varme ret, som salatbar, panini, wraps og sandwich.

Eller hvad med en morgenmadstallerken m/morgenbolle, smør, ost, marmelade, skyr, choko-pålæg, frugt og kaffe eller the, for 45 kr.  

Hyg dig

Du kan bestille bord i cafeen ved direkte henvendelse på Dale's, og bestille maden på forhånd online.
I baren kan du låne skak og backgammon til fri afbenyttelse.

Fest

Skal du holde fest, kan du reservere hele cafeen. I forbindelse med fest skal al mad og drikkevarer bestilles via Studenterhusfondens kontor på tlf. 8715 3910 eller shf@shf-au.dk

WiFi

Aarhus Universitets trådløse internet omfatter også caféen, så ansatte og studerende kan bruge deres sædvanlig login. Der ligger en guide om tilslutning på engelsk i baren. For besøgende fra andre dele af Universitetet, der ikke har trådløst adgang til hovedcampus, kan der gives midlertidig adgang ved henvendelse til ic-staff@adm.au.dk.

Navnet

Hovedbygningen, Dale's Café, er opkaldt efter Aarhus Universitets 2010 Nobelprismodtager i Economic Sciences, Dale T. Mortensen.

#visitaarhus #visitaarhusregionen