Gå til indhold
©  Foto:

Danhostel Brande

Overnatning centralt i byen og tæt på både tog og indkøbsmuligheder ligger Danhostel Brande. Her finder du et moderne hostel, hvor værterne sørger for skønne værelser og lyse mødelokaler til alle gæster. Dette Danhostel er særligt velbesøgt af familier, der holder af naturen, og kursusudbydere, der kombinerer den indendørs undervisning med forfriskende gåture langs Brande Å.

Danhostel Brande er under ejerskifte.   

De nye ejere er den selvejende institution Brande Vandrerhjem. 

Man forventer at genåbne Danhostel Brande vandrerhjemmet fra 1.12.18  og vi vil meget gerne allerede nu tage imod bestillinger på overnatninger fra 1. december 2018 og fremover. Henvendelse kan ske til Dina Blomstrand,  dina.blomstrand@hotmail.com eller på tlf.  5118 0788

Indtil Danhostel Brande åbner, så henviser vi til nærmeste Danhostel på danhostel.dk

Overnat ved Hærvejen og diabetes-byen
Centralt i byen og tæt på både tog og indkøbsmuligheder ligger Danhostel Brande. Her finder du et moderne hostel, hvor værterne sørger for skønne værelser og lyse mødelokaler til alle gæster. Dette Danhostel er særligt velbesøgt af familier, der holder af naturen, og kursusudbydere, der kombinerer den indendørs undervisning med forfriskende gåture langs Brande Å.

Et Danhostel med en diabeteshistorie
Danhostel Brande har til huse i det gamle Brande Sygehus, der fra 1915 blev drevet af lægen Hans Christian Hagedorn – manden, der senere i livet grundlagde Novo Nordisk. Der var netop her i de gamle lokaler, at Hagedorn, der havde en diabetessyg far, begyndte sit første arbejde med diabetesforskning. I dag, hvor stedet er omdannet til vandrerhjem, er det værternes ambition, at bygningerne påny kan tiltrække spændende mennesker og skabe vækst i byen.

Share your wonders: