Gå til indhold
©  Foto:

Danhostel Nymindegab

Danhostel Nymindegab samler årligt masser af familier, grupper, feriegæster samt traditionelle vandrere, der har brug for en enkelt eller to overnatninger, inden turen går videre til næste destination.

Velkommen hos Danhostel Nymindegab – Vi samler familien!

ET POPULÆRT VANDRERHJEM
Danhostel Nymindegab samler årligt masser af familier, grupper, feriegæster samt traditionelle vandrere, der har brug for en enkelt eller to overnatninger, inden turen går videre til næste destination.
Afholdelse af fester er ligeledes et af vore varemærker.

NATUR TIL ALLE SIDER
Danhostel Nymindegab er beliggende midt i naturen – kun et stenkast fra Blåbjerg Plantage og ikke langt fra klitterne og Vesterhavet.
Hos os er der højt til himlen. Vi er beliggende på hovedfærdselsåren mellem Tyskland og Søndervig – godt tilbagetrukket fra vejen. Til stedet hører en meget stor, nærmest parklignende naturgrund, hvor der er plads til afslapning og fysiske udfoldelser i alle afskygninger.

SKØN MINIGOLFBANE SAMLER FAMILIEN
Vi råder over Golf Park West, som er én af Danmarks absolut smukkeste og mest velbesøgte minigolfbaner.

HOS OS MANGLER DU IKKE NOGET
Vore værelser er hyggelige, har egen indgang og egen terrasse, ligesom der naturligvis er eget toilet med bad. Alle vore værelser har direkte udvendig adgang, hvilket giver en god og afslappende atmosfære i et rart og naturvenligt miljø.
Der er mulighed for morgenmadsbestilling, men man kan også vælge selv at stå for denne del, idet vi råder over gæstekøkken i værelsesfløjen, ligesom vi har et stort og rummeligt køkken, som primært er til brug for større grupper.

NY SOMMERCAFÉ PÅ TRAPPERNE
Vi har netop lavet nye toiletter og nyt køkken. Dette har gjort en gammel drøm om at åbne en sommercafé mulig. Denne åbner vi i løbet af 2015-sæsonen, og vi har store forventninger hertil.

HER FÅR FORHISTORIEN LOV AT LEVE
Stedet og dets atmosfære kan lede tankerne hen på et badehotel. Det er vi dog ikke. Stedet har en fortid som højskole, og da ens fortid som bekendt ikke fornægter sig, har vi bevaret mange af disse ”fortidsminder”. Som eksempel kan nævnes, at vore værelser og hytter har mytologiske navne, så måske kommer du til at bo i Tor, Asgård, Ygdrasil eller Vanehjem. Hvert et sted rummer sin egen lille fortælling.

VI VIL VÆRE DET BEDSTE VANDRERHJEM
Danhostel Nymindegab er i stadig udvikling. Vi har stadig meget at lære, men vores mål er at være familiens foretrukne samlingssted på Vestkysten, og herefter agerer vi både i det daglige, og når vi foretager mere langsigtede beslutninger og tiltag.
Vi giver dig personligt værtskab. Ikke af pligt, men fordi vi har lyst til det. Vi glæder os til at byde dig og gerne din familie velkommen hos Danhostel Nymindegab.

Share your wonders: