VisitDenmark

Daniel Rye

Ser du månen, Daniel: Kom med til foredrag med Daniel Rye når han beretter om sit fangeskab hos Islamisk Stat (ISIS) i Syrien. Her vil du kunne høre om det mareridt han gennemlevede som gidsel.

Måske har du læst bogen eller set filmen, Ser du månen, Daniel? Men nu har du en helt unik chance for at høre fra kilden selv når Daniel Rye fortæller om sin oplevelse som gidsel hos IS. Det bliver en gribende, rørende og tankevækkende oplevelse når Daniel fortæller om sin grufulde historie.

Gidsel hos ISIS

Daniel Rye blev holdt som gidsel af ISIS i 13 måneder sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var den eneste der slap levende væk fra Islamisk Stats berygtede fængsel i Raqqa, Syrien. Musikkens Hus sørger for at du som gæst kan få en god oplevelse i gode rammer, og de har derfor sat god tid af til arrangementet, og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer.

Info om COVID-19

Musikkens Hus tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Musikkens Hus tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Daniel Rye på Musikkens Hus i Aalborg…