Dansebjerg

PÅ DANSEBJERG FÅR DU SJÆLEN MED

På toppen af dejlige Samsø, ligger det legendariske storvilla med en lang historie kun få minutter fra Ballen. Dansebjerg giver associationer til Italien med sine vinstokke, sine store smukke rum og sin ubeskrivelige panoramaudsigt til marker og hav, så langt øjet orker at række.

Det nyrenoverede Dansebjerg byder velkommen med 10 nye, lækre dobbeltværelser, pejsestue, vedudstyret landkøkken, stort fællesrum og terrasser med panoramaudsigt. Her er plads til firmaet, festen, gæsten, familien, workshoppen. Til alle, der ønsker velvære, natur og arbejdsro. Eller bare en weekend med familie og venner.

Dansebjerg kan lejes på dags-, uge- og weekendbasis, og underetagens 3 værelser kan lejes ekstra, så der er plads til 24 sovende gæster. Derudover kan Dansetten på 180 m2 tilkøbes, hvis der er brug for en fest- og dansesal. Vi har stole, borde og service til 100 gæster.

Det er muligt at lave aftaler med vores kokke om brunch og frokost - og ved større arrangementer også aftensmad - serveret i det smukke landkøkken ved langbordet sammen med dine forretningsforbindelser, kolleger, venner eller familie.

Husets vægge taler deres eget musikalske sprog, og et utal af nationale og internationale kunstnere har gennem de seneste 15 år fået væggene til at runge af god musik. Her blev også ”Toppen af Poppen” optaget, fordi stedet har sin helt egen sjæl.

Du står med andre ord midt i historien, når du bor på Dansebjerg.

.