Gå til indhold
©  Foto:

Den gamle Købmandsgård

Den gamle Købmandsgård byder på unikke oplevelser! 

Ferielejligheder tæt ved strand og havn
Købmandsgården har syv ferielejligheder med fra 3 til 10 senge – i alt 39 senge. Er indrettet i gammel, autentisk stil. Der er kun 100 m en af Samsøs bedste sandstrande – og ligger midt i “smørhullet” Ballen med havnen og flere restauranter. Læs mere om ferielejlighederne her.

Selskaber med op til 80 deltagere
Købmandsgården er særdeles velegnet til at fejre familietræf og højtider, med plads til op til 80 spisende gæster. Købmandsgården tilbyder muligheden for at hjælpe til med at planlægge og arrangere din fest, således at dit ophold på Købmandsgården bliver en uforglemmelig oplevelse!

Kursusafholdelse i inspirerende rammer
Købmandsgården danner også den perfekte ramme for afholdelse af kurser med plads til 20 deltagere i lyse og indbydende lokaler og med overnatning i enkeltværelser. Der er trådløst netværk, printer, kopimaskiner og projektor. Købmandsgården stiller gerne personale til rådighed i forbindelse med forplejningen. Tiden på færgen kan fint indgå i kursustiden.

Læs mere om mulighederne for afholdelse af selskab, træf og kursus her.

Rundvisninger på Den Gamle Købmandsgård
Gården i Ballen er også et Købmandsmuseum, hvor der den 16., 21. og 24. oktober kl. 15.30 til 17.00 bydes på ekstra rundvisninger med forfriskning. Opfordring til tilmelding i Den Gamle Butik eller på 86590001.