VisitDenmark

Den Lille Skole i Marstal

’Den lille Skole’ er beliggende i Marstal by, og er ombygget til 2 skønne luksus ferielejligheder af ca. 90 kvm, der hver har plads til 6 gæster.

Der er ikke langt til noget, når du bor i Den Lille Skole.
På blot 5 minutter på gåben, når du både havn, strand og skov samt byens handelsgader. Det samme gør sig gældende for busstop og færge.

Den lille Skole er ikke så lille endda, men er en historisk skolebygning tilbage fra 1885, der fremstår overbevisende med store buede vinduer i stueplan med bredde vindueskarme og højt til loftet. Både ’Inspektør Fat’s bolig’ samt ’Inspektør Søbye’s bolig’ er fuldt udstyret med plads til 6 gæster fordelt i to soverum og sovesofa i stuen.
Lejlighederne er totalistandsat i 2020, og har begge gulvvarme under sildebensgulve samt lydabsorberende lofter, så der er en dejlig ro i huset. Begge lejligheder har nye hvidevarer – køle-frysskab, keramiske plader over ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet har ligeledes microovn. Der er tv med chromecast, så du kan streame dine tjenester til tv.

Fra indgangen ’Skolegaarden’ når du ’toppen’ (1. salen). Her er 1-3 værelse til udlejning (pr. 2021), der deler badeværelse og køkken. Mod Vestergade er et fælles gårdhaveområde.

Udlejning, priser & betingelser
Ferielejlighederne lejes på ugebasis fra fredag til fredag. Check ind fra kl. 15.00. Check ud senest kl. 10.00.
Uden for sæson vil det være muligt at leje lejlighederne i en kortere periode.

Priser og betingelser fremgår på facebook-siden ’Den lille Skole – Ferie på Ærø’. 
Du booker ved at anmode herom via mail eller via AirBNB: https://www.airbnb.dk/rooms/44017307

BEMÆRK – OBS!
Følgende indgår i lejen: I lejen indgår et grundforbrug af 500 KWH (el) samt 2 m3 (vand) samt obligatorisk rengøring.
Du står selv for oprydningen. Ekstraforbrug afregnes med 2,5 kr. pr. KWH (el) samt 150 kr pr. m3 (vand) ved afrejse, evt. i det indbetalte depositum.
Herudover indgår lån af: Dyner, dynebetræk, håndklæder, viskestykker/karklude samt WIFI.
Husdyr og rygning er ikke tilladt.