Depotet i Skelby

Vores folkeejede vandrehjem og borgerhus DEPOTET, er et overnatningssted med tilknyttet festsal, beliggende i naturskønne omgivelser i landsbyen Skelby på sydsjælland.

Et område rigt på traditioner og kulturarv helt tilbage til oldtiden. Vi ligger ca 80 m fra Susåen, hvor der er et kig på Gunderslevholm Gods. Skelby er også byen med de 2 landsbykirker, Gunderslevholm kirke og Skelby kirke, og tæt på Tystrup-Bavelse søerne.

Ideelt sted at overnatte for dig, som kommer ned af Susåen med kano, da der er kort afstand at fragte udstyr og du kan overnatte i rolige og behagelige omgivelser. Ligeledes ligger vi som overnatningssted på flere vandreruter, cykelruter bl.a Klosterruten, Munkeruten, Sjællandslederen, Susålederen, Marguerit-ruten.

I den gamle villa er der 8 hyggelige værelser med plads til i alt 27 gæster. Der er mulighed for 3 ekstra opredninger. I stuen er der plads til 20-25 personer. Der er et lille køkken, hvor der er mulighed for at lave lidt mad. Der er bad og toilet på gangene. Der er en dejlig gårdsplads, hvor der er mulighed for at grille.
Der kan bestilles morgenmad, ved bookningen. Ellers sørger man selv for morgenmad.

I det gamle øldepot, er der indrettet en lys festsal, ideelt til alle former for fester og arrangementer med plads til op 50 personer. Festsalen er placeret i en selvstændig bygning, og indeholder 2 handicaptoiletter, anretterkøkken og service til alle gæsterne.

Depotet er ideelt til at afholde arrangementer, og hvor gæsterne har mulighed for at overnatte, således at man først skal køre næste dag. Ideelt til konfirmation, bryllup, fødselsdag, brunch og meget andet.

Der er åbent for overnatning og arrangementer hele året.

Stedet er oprettet og drevet af frivillige borgere fra Skelby og omegn og har du et særligt behov vedrørende dit ophold eller arrangement er der ofte hjælp at hente.