©  Foto:

Design Market

Besøg dette store design-univers i Horsens med møbler og interiør fra anerkendte designer-brands. Her kan du finde boligudstyr fra bl.a. Hay, Frandsen, Verpan og &Tradition til særdeles fordelagtige priser.

Designfavoritter med store besparelser

Ikke langt fra Horsens Centrum og med let tilgang til E45, ligger denne store outlet i den vestlige del af Horsens. Når du træder ind gennem dørene i de gamle fabrikshaller, åbner sig en verden af populære møbler og boliginteriør fra nogle af de mest kendte nutidige danske brands. Dette er stedet, hvor du kan finde en ny Hay-sofa, en Flower Pot lampe fra &tradition, lænestolen Den Trætte Mand fra By Lassen og mange andre designfund til priser, som ligger væsentlig under markedsprisen. 

Du har god mulighed for at finde lige netop det møbel, den lampe eller de accessories som passer til din indretning i hjemmet eller måske sommerhuset. Hos Design Market finder du produkter fra Hay, &tradition, Verpan, Menu, By Lassen og Frandsen Lightning. Alt fra sofaer, til lounge stole, lamper og lysestager. 

De rustikke omgivelser er hyggeligt indrettet med hyggekroge, der giver inspiration til, hvordan butikkens produkter kan benyttes i indretningen derhjemme.

 

Hvordan kan det være så billigt?

Produkterne i butikken sælges til priser som du ikke finder andre steder – ofte halv pris. Og hvordan kan det så lade sig gøre? Varerne i butikken kan være udgåede varer, 2. sortering, restpartier eller have været benyttet til f.eks. fotoprøver eller messer. Fælles for dem alle er dog, at de ikke fejler noget.

Det betyder også, at der ikke er et fast sortiment, men at du kan gøre nye fund ved hvert besøg. Følg Design Market på Facebook og Instagram, hvor du kan holde øje med nogle af nyhederne i butikken. Så kan du besøge butikken på det helt rigtige tidspunkt, hvor de har lige netop den ting som du er på udkig efter.

 

Åbningstider

Butikken holder åbent mandag til lørdag hver uge. På Design Markets Facebook-side kan du se de nøjagtige, aktuelle åbningstider.