VisitDenmark

Dizzy Mizz Lizzy

11. juni 2021.

DIZZY MIZZ LIZZY VENDER TILBAGE TIL HERNING.

PUBLIKUM KAN SE FREM TIL BÅDE NYE OG VELKENDTE HITS FRA DET STORHITTENDE ROCKBAND DIZZY MIZZ LIZZY, NÅR BANDET I FORÅRET GIVER SIDDEKONCERT I MCH HERNING KONGRESCENTER.

En gang i mellem må man tænke kreativt og udtænke en god plan B. Det har det populære rockband Dizzy Mizz Lizzy også måtte erfare, efter bandet måtte opgive at give en række store arena-koncerter. Dizzy Mizz Lizzy har netop præsenteret sin stærke plan B, som er en turné i foråret 2021 med det nye album 'The Alter Echo Album Tour 2021'. Turnéen gør stop i MCH Herning Kongrescenter 11. juni.

Som noget nyt og anderledes bliver koncerterne for et siddende publikum, og bandet forsikrer, at koncerterne bliver en helt særlig oplevelse.

"Vi udgav vores nye album 'Alter Echo' i marts 2020 under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet", fortæller sanger og guitarist Tim Christensen.

"Når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele 'Alter Echo' fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget", siger Tim Christensen.

Dizzy Mizz Lizzy, der siden starten i 1988 er blevet kendt for sin melodiske og progressive rock, optrådte senest i MCH Herning Kongrescenter i 2017. Ud over det nye album spiller bandet også en række af alle de mange megahits fra tidligere albums.

Bandet, som består af skolekammeraterne Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis, blev landskendt, da de tre år i træk kom i finalen ved DM i Rock: i 1991, 1992 og 1993. I 1994 udgav de debutalbummet 'Dizzy Mizz Lizzy', der blev solgt i flere end 250.000 eksemplarer i Danmark, hvilket var den mest solgte rockplade nogensinde i Danmark. 'Alter Echo' er bandets fjerde studiealbum.

"Koncerten med Dizzy Mizz Lizzy i kongrescentret i 2017 var helt udsolgt, og de mange gæster fik en kæmpe oplevelse i selskab med bandet. Nu er der en ny stor Dizzy-oplevelse i vente til foråret, og vi ser sammen med de mange fans frem til et glædeligt gensyn med det ikoniske band", siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH A/S.

Koncerten i MCH foregår i trygge rammer med konceptet TrygtMCH, der betyder, at arrangementet følger alle gældende retningslinjer og sikrer, at det er trygt at besøge MCH.

TID
11. juni 2021

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

SPISNING
Se restauranter og caféer i Herning her.

TELESLYNGE
Der er teleslynge i salene. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, opfordrer vi gæster med behov for teleslynge, til at kontakte MCH Billetsalg på 9926 9999 for hjælp til at finde pladser med gode teleslyngeforhold.

ADGANG TIL SALEN FOR KØRESTOLSBRUGERE OG GANGBESVÆREDE
Vore sale har mange trin samt pladser, der er svært tilgængelige for gangbesværede gæster eller gæster i kørestol. Hvis du som gæst er gangbesværet eller bruger kørestol/rollator, anbefaler vi derfor, at du kontakter MCH Billetsalg på tlf. 9926 9999 inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang til salen.