EcoEgo

I indre by finder du en butik på en særlig mission. Hos EcoEgo vil de give dig flere bæredygtige muligheder, når du shopper.

Manden bag butikken på Nørre Farimagsgade, Bryan Traum, har uddannet sig og arbejdet med bæredygtighed i mere end 25 år. I 2008 åbnede han butikken EcoEgo, hvor du finder alt fra tøj og personlig pleje, til hobby- og kontorartikler – ja, sågar madrasser, dyner og sengetøj. Et bredt sortiment, alt sammen certificeret økologisk, og ofte gerne fairtrade og naturprodukter med ressource besparende produktion.   

Hos EcoEgo arbejder de med bæredygtighed i driften af butikken, og de har været Carbon Free Partner siden 2008. De gør alt de kan for, at nedbringe deres carbon fodaftryk, og klimakompenserer der, hvor det ikke kan minimeres.

Bryan kalder sig selv lidt af en ”øko-nørd”, og hos EcoEgo tilbyder han rådgivning, workshops og events. Et tilbud du også kan benytte som virksomhed. EcoEgo vil gøre det bæredygtige valg mere gennemsigtigt, og hjælper gerne sine kunder på vej mod en grønnere livsstil.