VisitDenmark

Efterår i Fredericia - I love how you make me feel

Når du besøger Lillebælt området ved Fredericia og Middelfart, bliver din efterårsferie bestemt ikke kedelig!

FIND FREDERICIAS STORE EFTERÅRSPROGRAM LIGE HER. Du kan desuden hente en kalender på Velkomstcenteret i Fredericia*

*LARS U - MAGI FRA DE 7 HAVE, TRYLLEWORKSHOP på URBANIA STREET FOOD: finder sted lørdag, den 17.10. og ikke som angivet i  den trykte kalender om fredagen. Book billet på hej@urbaniastreetfood.dk

*Alle arrangementer i Madsby Legepark og Minibyen er desværre aflyst, selvom de fremgår af den trykte kalender
Man kan naturligvis stadigvæk leje køller og selv spille minigolfgolf, køre med madsbytoget med eller uden en tur i Minibyen, tag en tur i bådene, handle i Information hvor der er 25% på alle varer, handle is, slik, mad og kaffe i Madsbykiosken. Man kan også stadig købe et skattekort med Halloween tema, købe Mordgåden, eller købe majskorn til at poppe over bålstedet :-).

-----------------------------------------------------------------------------

Omkring Lillebælt indbyder gamle skove, skjulte strande og hyggelige byer til at nyde årstidernes skiften. I efterårsferien inviterer byerne Fredericia og Middelfart ved Lillebælt til en uge med gode oplevelser for store og små. Her kan I få indendørs oplevelser med lærerige, underholdende og kreative tilbud og udendørs oplevelser i den smukke efterårsklædte natur. Hank op i familien eller din partner, tag væk fra dagligdagens pligter, arbejde og skole og gør brug af de mange tilbud.

Se alle vores events i efterårsferien her eller besøg vores hjemmeside for yderligere inspiration, f.eks. omkring vores naturområder.

I Fredericia har vi samlet en kalender med rigtig mange aktiviteter, hovedsageligt i midtbyen. Hvis det er første gang du besøger Fredericia, så bør du starte her og desuden kigge på følgende must-sees:

  1. Oplev den smukke Fredericia Vold og Fredericias historie på egen hånd eller på en guidet tur
  2. Tag på Bridgewalking ovenpå den gamle Lillebæltsbro mellem Fredericia og Middelfart
  3. Tag en tur med minitoget, som kører rundt i Fredericia alle dage fra 10-16 (undtagen søndag). 20 kr. for voksne og børn kører gratis. Afgang fra Rådhuspladsen, Gothersgade 20. 
  4. Et absolut must-do er også en Hvalsafari på Lillebælt og i efterårsferien er der afgange fra begge byer
  5. Er du på besøg sammen med dine børn, så kan I næsten ikke rejse hjem uden at have besøgt Madsby Legeparken og Fredericia Miniby

Hvis du bliver lidt længere eller vejret mest indbyder til en indendørs aktivitet, så anbefaler vi følgende:

  1. Slip din indre racerkører fri og tag i Trekantområdets eneste indendørs gokartcenter, Race Syd
  2. Brug et par hyggelige timer på Fredericia Bibliotek - her er rum til fordybelse og på børnebiblioteket er der plads til leg og sjov
  3. Slip børnene løs imellem langhalse, flyveøgler og trehorne i Dinoland
  4. Besøg Frederica Bymuseum og se udstillingen Slaget ved Fredericia, 6. juli 1849. Kom helt tæt på soldaterne, borgerne og generalerne.
  5. Få gang i kroppen på Fredericia Idrætscenter og afslut dagen med en tur i badelandet

Er du mellem 6-18 år og har du bopæl i Fredericia?

Så hold øje med www.feriesjov.fredericia.dk hvor der op til efterårsferien vil komme nogle fede aktiviteter som I kan prøve af, de fleste af dem er oven i købet gratis. Du skal på siden oprette en profil og logge dig ind for at tilmelde dig.

Rigtig god ferie!