Efterårsferie i Lützhøfts Købmandsgård

Den Store Æblefest! 

Roskilde Museum byder på aktiviteter i løbet af efterårsferien for hele familien. Oplev og deltag i ”Den Store Æblefest” i Lützhøfts gamle Købmandsgård.

Ingen efterårsferie uden æblefest i Roskildes hyggeligste købmandsgård! Vi klæder familien på til at fejre sæsonen og det smukke efterår sammen.

Fra mandag til fredag i uge 42 har Lützhøfts Købmandsgård åben fra 11-17. Foruden forretningens sædvanlige spændende varer, vil der være mulighed for at købe et udvalg af smagfulde og nostalgiske æblevarer. Som noget helt særligt kan I købe vores æblepakke til børn for en 10’er, der er sprængfyldt med sjove æbleoverraskelser (begrænset antal).

Kan I slet ikke få nok af æbler, sender vi jer afsted på æblejagt i købmandsgården. Måske gemmer der sig et æble i købmandens gamle hestevogn? Eller i hønsehuset? Hvis I har skarpe øjne, og finder alle de gemte æbler, kan I vinde en lille æblepræmie.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i midtbyens hyggeligste rammer til et besøg fyldt med familietid og æblehistorie.

For at overholde sundhedsmyndighedernes anbefalinger, er der maksimalt plads til fire gæster ad gangen i købmandsbutikken. Der kan derfor opstå kø for at komme ind. Vi håber, I vil nyde den hyggelige stemning og hilse på vores købmandshøns i baggården i ventetiden.

 

Tid, pris, sted

Mandag d. 12.- fredag d. 16. oktober

Alle dage fra klokken 11-17.
Gratis adgang

Lützhøfts Købmandsgård
Ringstedgade 6-8,
4000 Roskilde  

 

Læs mere om aktiviteten her.