Efterårsferie i Ree Park Safari

Efterårsferien hos Ree Park står i høstens tegn og hele parken er pyntet op. Hø, æbler, halm og græskar er spredt ud over hele parken, og der er selvfølgelig neg til fuglene. 

De populære dyrefodringer er tilbage, og hver dag kan du blandt mange andre dyr se girafferne og aberne blive fodret.

Hele efterårsferien er der 50% på entréen for både børn og voksne.

Nye fugle i Ree Park

I efterårsferien åbner Ree Park en ny voliere ved skovsavannen, hvor du kan nyde synet af sydlig hornravn og de majestætiske krontraner. Du kan komme helt ind i anlægget på en guidet tur og lære meget mere om de eksotiske fugle.

Tag på tur over savannen eller prærien

Hele familien kan også tage på Land Rover Safaritur over den afrikanske savanne, hvor du kan komme tæt på giraffer, næsehorn, oksegnuer og mange andre spændende dyr! Eller tag Amerika Expressen, som er en uforglemmelig togrejse over den nordamerikanske prærie, hvor du kan opleve sortbjørne, bison eller arktiske ulve. I kan også tage på en walking safari, hvor I selv bestemmer hvilke dyr, I vil høre mere om.

I løbet af ugen kan I også opleve Spejdernes aktiviteter og konservering af ikoniske dyr fra parken.

Overnat tæt på dyrene

Hvis familien skal på ferie eller forlænget weekend, kan I også overnatte i Ree Park Safari. Med en overnatning i parken er du og din familie sikret en oplevelse ud over det sædvanlige. I kan overnatte i de populære Night Explorer cabins, i Camel Camp hytter, luksus shelters eller sommerhuset Kamelhuset.

#reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregionen