VisitDenmark

Efterårsudstillinger på KunstCentret Silkeborg Bad

Kunstcentret Silkeborg Bad byder dig indenfor til tre inspirerende kunstudstillinger i efteråret 2020. 

På kunstudstillingen vil du have mulighed for at opleve de inspirerende værker: FOREST DOCUMENTS, ROD I NORDEN og COVER.

FOREST DOCUMENTS

FOREST DOCUMENTS er en samling af værker, der undersøger hvad en skov er. Amazonas-skoven spejler sig i vand og inviterer os ind i et landskab, der åbner et vindue til en anden måde at forstå skoven. Udstillingen indeholder både videoværker, fotoinstallation, lydbilleder og social interaktiv kunst, som sætter sit præg på beskuerens møde med forskellige skove.

FOREST DOCUMENTS er aktuel i perioden: 5. september 2020 - 3. januar 2021

ROD I NORDEN

Otte kunstnere, fem danske og tre fra det øvrige Norden, retter blikket udad og opad mod Norden og det nordiske. Det gør de i denne udstilling, hvor grafik er det bærende medie. De medvirkende er Vibe Bredahl, Malene Hartmann, Svend-Allan Sørensen, Gitte Bach og Knud Odde.

ROD I NORDEN er aktuel i perioden: 12. september - 13. december 2020

COVER

Projektet COVER består af 45 malerier, der alle er i det samme kvadratiske format - som et pladecover. Alle malerier refererer til rockmusikkens tekster, hvor netop kaninen - dette sårbare, men frie dyr ofte går igen. Kunstneren kombinerer de oprindelige pladecovers med sit eget kanin-sprog.

COVER er aktuel i perioden: 12. september 2020 - 10. januar 2021

#kunstcentretsilkeborgbad #visitsilkeborg #visitaarhusregionen