©  Foto:

Ellas Restaurant & Konditori

Ellas Restaurant og Konditori råder over ca. 280 spisepladser, fordelt på 3 stuer, 2 haver samt terrasse.  I våbenstuen kan man nyde sit måltid omgivet af en imponerende samling af både moderne og antikke håndvåben, som bl.a. omfatter jagtgeværer, forladere, militæreffekter, flintepistoler, kårder, daggerter og meget andet. Våbenstuen blev totalistandsat i foråret 2003 og fremstår således med afpudsede vægge og nyafhøvlede gulve.
Træder man ind i de øvrige stuer, vil man uvægerligt føle sig hensat til barndommens besøg i bedsteforældrenes hjem:
Her finder man fritlagte bjælker, gamle rokokkosofaer, mahogni møbler, lænestole med plyds og malerier på væggene. Man bevæger sig på ægte tæpper og nyder maden i skæret fra gamle lamper. Atmosfæren emmer af hygge og tryghed: Intet er ændret og sådan skal det nu engang være...

I sommermånederne er der ligeledes mulighed for udendørs spisning,  idet Ellas Restaurant og Konditori råder over en mindre forhave og en stor og hyggelig gårdhave med parasoller og tilhørende guldfiskedam. Dertil kommer de oplyste terrasser, som omgiver pavillonen og giver udsigt over hele gårdhaven.