ERJO Bed and Breakfast, Holsted

I skønne landlige omgivelser uden for Holsted og kort til motorvejen ligger ERJO Bed and Breakfast på gården Vestergaard. Her er der 4 velindrettede værelser af forskellig størrelse: 1 stort familierum, 1 dobbeltværelse med håndvask og 1 dobbeltværelse og 1 enkeltværelse. Der er fælles bad og toilet, vaskerum og adgang til fælles tekøkken og et stort fælles opholdsrum med tv etc. I dobbeltværelset er det muligt at lave en ekstra opredning. Der er egen indgang til værelsesfløjen. Der er mulighed for opredninger i de tre største værelser. 

Vestergaard er en 3-længet gård opført i 1918. Den oprindelige kostald blevet moderniseret til beboelse, og udgør nu vores værelsesfløj.

Vores gæster kan frit benytte sig af vores store landbohave og terrasse vest for huset, legeområde og grillplads. Vi har mange børnevenlige dyr: katte med killinger, heste, geder og får, som børnene har mulighed for at lære at kende.

Der er gratis wifi i alle rum.

Priser
Familierum: 650 kr. ved 2 personer pr. nat.

2-persons værelse: 500 kr. for 2 personer pr. nat.

Dobbeltværelse: 550 kr. for 2 personer pr. nat.

1 persons værelse: 350 kr. pr, nat.

Priserne er inkl. sengelinned og morgenmad. Sengene er redt ved ankomst. Ved længere ophold end 1 uge skiftes sengetøj ugen efter ankomstdagen. Der er håndklæder på badeværelset.

Hunde må gerne medbringes efter aftale. Pris for hunde er 100 kr. pr nat. Uden forudgående aftale betaler man 150 kr. pr nat.

Vaskemaskine kan bruges mod betaling.

Der serveres morgenmad i værtsparrets køkken.

Værtsparret dansk, hollandsk, engelsk og lidt tysk.

Afstande:
Holsted: 3 km
Billund: 38 km
Esbjerg: 33 km
Motorvej E20, afkørsel 70: 2,5 km
Varde: 33 km
Ribe: 28 km
Grindsted: 32 km