skip_to_main_content

Eventyrlandet Nisseland

Mød julemanden og gå på opdagelse i et eventyrland for nisser.

Tag familien på juleudflugt til et museum for julenisser og -eventyr

Nisseland er et juleeventyrland for børn og voksne. Åben porten til et univers af julenisser i "levende" julescener. Børnene suger nisseeventyrene til sig og falder i staver over de søde mekaniske julenisser, som mange af de voksne kender fra deres barndom, i de forskellige stormagasiner.

Nisseland er god, gammeldags julehygge for både børn og voksne. I dag er et besøg i verdens største Nisseland en tradition for mange danske familier.

Du kender måske allerede nisserne fra Tivoli i København, hvor de blev præsenteret i 1996. Siden er nisserne også blevet udstillet i forlystelsesparken "Liseberg" i Göteborg og i Japan. 

Julemad i nisseland

Midt inde i eventyrlandet, omgivet af de bedårende nissescener, finder man en lille café, der spreder duften af julemad og lyden af velkendte julesange. Her kan I tage en pause og smage nogle af de bedste hjemmelavede æbleskiver. 

 

Nisseland på Tripadvisor: se hvad andre synes om Nisseland

Hør hvad andre, der har besøgt Nisseland, synes om oplevelsen (alle reviews er taget fra Tripadvisor):

  • Ditte, Hellerup: ”Elsker det – kitsch, smagsløst, overdådigt og absolut bedårende! Vi kommer her hvert eneste år og ind imellem flere gange. Det bliver ikke rigtig jul uden et besøg i Nisseland. Det er alt for meget, men på en fuldstændig charmerende måde. Vi ser altid udstillingen (der er den samme år for år), mærker julen indfinde sig med julemusik og juleunivers som barnet altid kender, selv som voksen. Så møder man måske julemanden eller graver efter guld. I hvert fald slutter man med kakao, gløgg og æbleskiver i boden.”
  • Karen, København: ”Ren Nisse-eventyr. Jeg har besøgt Nisseland adskillige gange, lige fra det åbnede for snart mange år siden. Hver eneste gang opdager jeg nogle nye detaljer i de storslåede nissetableauer. Efter at have været på opdagelse i Nisseland er det dejligt at kunne sætte sig og få lidt at spise eller dejlige æbleskiver. Og alt er selvfølgelig hjemmelavet. Det er en fantastisk oplevelse, både for store og for små.” 
  • Ronni, Køge: "Eventyrligt!! Hej, vi har været i Nisseland både til jul og nu også her i sommervarmen. Det er simpelthen det mest hyggeligste eventyr man kan forestille sig for folk i alle aldre. Også den dejlige temperatur der er der inde. Vi spiste også der inde, som jeg varmt kan anbefale. Stort set alt er hjemmelavet. Meget lækkert!! Vil uden tvivl vende tilbage!!
  • Kvikster, Ringsted: ”Fantastisk eventyr land. Vi var på besøg med vores 2 piger (2 og 3 år). De var fuldstændig forgabte i alle de fantastiske mekaniske nisser og dyr. Vi var der ca. 2 timer og jeg er sikker på at næste gang vi kommer, så mangler vi at se ligeså mange detaljer som vi opdagende denne gang. Vi skal helt sikker besøge nisseland igen.”