Fanø Is

Fanø Is fremstiller og serverer hjemmelavet is af kvalitets råvarer. Fanø Is åbnede i juli 2018 med ny ejer, nyt koncept og nyt udseende. Vi bestræber os på at producere is af høj kvalitet og at servere den med et smil.

Vores flødeis, softice og milkshake er fremstillet af økologisk Jersey sødmælk og økologisk piskefløde fra Thise Mejeri.

Vore leverandører er nøje udvalgt, da vi kun ønsker de bedste produkter. Hasselnødder, pistacienødder, valnødder og mandler, der bruges til vores nøddeis, importerer vi selv fra Italien.

Pistacien bliver dyrket i Bronte, som ligger på Sicilien. Pistacienødderne gror tæt på den aktive vulkan Etna, hvor jorden og klimaet giver særligt gode dyrkningsforhold.

Vi bruger Chokolade og Nougat fra Caffarel, som er et Premium Brand under Lindt & Sprüngli i Schweiz. Caffarel udviklede blandt andet i 1852 kombinationen af hasselnød og chokolade, som herefter fik navnet Nougat.

Hos Fanø Is, kan du også få økologisk og bæredygtig kaffe fra Lavazza, vi tilbyder en stor variation af kaffeprodukter brygget på vores helt nye schweiziske kaffemaskine.

Ydermere tilbyder vi øl fra Fanø Bryghus skænket på verdens hurtigste fadølsanlæg - Bottoms Up.

Vi håber at I vil nyde det!