VisitDenmark

Fed Fredag i Friheden

Til Fed Fredag i Friheden kan du opleve en lang række fede koncerter gennem hele sommeren i Tivoli Friheden i Aarhus. 

Fed Fredag 2021

Hvert år arrangerer Tivoli Friheden fede koncerter på fredage (og et par lørdage!) fordelt hen over sommeren. Det er koncerter både for unge og gamle, uanset om du er til pop eller rock. Koncerterne starter omkring kl. 20 og tiltrækker hvert år rigtig mange gæster indenfor i Tivoli Friheden.

Popmusik med højaktuelle kunstnere

I år byder Tivoli Friheden på en masse fede højaktuelle kunstnere. Årets plakat er stærkt domineret af popgenren. Du kan blandt andet glæde dig til Jada, Christopher, popdronningen Medina, Aarhus-drengen Hugo Helmig, hitmageren Mads Langer og Alphabeat. 

Musik til enhver smag

Fed Fredag byder på musik til enhver smag og udover en masse popmusik er rockmusikken igen i år også repræsenteret med en imponerende lydmur af Carpark North, legendariske D-A-D. Derudover indtager Søs Fenger og Ida Corr scenen og den internationale DJ og X-Factor-dommer Martin Jensen kommer også og spiller sine hits. Ude af kontrol indtager scenen og giver noget hiphop-kant og til slut lukkes og lukkes der af 40-års jubilæumsbandet tv-2. Der er lagt op til en masse fed musik og fest og farver i friheden.

Se dato for de enkelte kunstnere her.

Gratis adgang med et AarhusCARD

Du får gratis entré til Tivoli Friheden med et AarhusCARD (turbånd ikke inkluderet).

#fedfredagifriheden #visitaarhus #visitaarhusregionen