VisitDenmark

Feriehuset Dolmer

Feriehuset Dolmer skaber hyggelige rammer for jeres tur på Djursland. Få en god nats søvn i et af husets hyggeligt indrettede værelser, hold grill-aften på terrassen eller lav snobrød ved bålpladsen. Ikke langt fra huset ligger også Grenaa by og strand samt flere dyre- og forlystelsesparker, hvor I kan tage på dagstur.

Feriehuset Dolmer er med beliggenhed i Dolmer, kun 2 km fra Grenaa centrum og 700 m fra Bavnehøj Mølle

Feriehus med gode indendørs og udendørs faciliteter 

Feriehuset byder på 1 lejlighed på 1. sal med 2 soveværelser og en sovesofa med plads til op til 6 personer i alt. Lejligheden på husets øverste etage har også eget fuldt indrettet køkken. Derudover har huset også 2 værelser på stueetagen med dobbeltseng og mulighed for opredning på sofaen. 

Feriehuset Dolmer har også en stor smuk have med frugt træer, fælles terrasse og grill plads, som I frit kan benytte jer af. Haven byder også på en bålplads med siddepladser og et lille lysthus, hvor I kan nyde en kop kaffe eller et måltid. 

Der er også noget for de små, da feriehuset har legehus, en trampolin og et fodbold mål. 

Tag på tur i området 

Fra Feriehuset Dolmer er der ca. 5 km til Kattegatcentret og lystbådhavnen i Grenaa, hvor I kan nyde et måltid eller få en is. Grenaa strand, der er en af landets bedste strande, giver også mulighed for en badetur.

Inden for blot 20 minutters kørsel kan I også komme til Djurs Sommerland, Ree Park eller Skandinavisk Dyrepark. 

#visitdjursland #visitaarhusregionen