©  Foto:

Ferielejlighed i Voervadsbro

Ved Gudenåens bred ligger denne private overnatningsmulighed i landsbyen Voervadsbro. Her kan du overnatte i en flot, nyrenoveret lejlighed med gode faciliteter og store naturoplevelser lige i nærheden.

Privat overnatning ved Gudenåen

Midt i Voervadsbro, ved byens tidligere kanolejrplads og brugs, ligger Kunstneren Karin Morsbøls keramikværksted, MolaMola Workshop. Her i Bakkelandets skønne natur har hun indrettet en lejlighed på 1. sal, over værkstedet, som kan bookes af private. Lejligheden har alt, hvad du har behov for på ferien, og herfra har du den perfekte base til at udforske områdets mange naturattraktioner og ruter.

 

Faciliteter

Den nyrenoverede lejlighed på 1. sal består af et soveværelse med dobbeltseng (180x200), et større køkken alrum med et fuldt funktionelt køkken med alle nødvendige redskaber og hvidevarer til madlavning. I en hyggekrog i køkken/alrummet er en trekvartseng (140x200). Derudover er der også eget badeværelse med bruser. Lejligheden har I for jer selv med indgang fra østsiden af huset.

Som gæst har I også adgang til haven, hvor Gudenåen løber lige forbi. I haven, som tidligere fungerede som teltplads, er der bålplads og god mulighed for hygge i det fri.

 

Om MolaMola Workshop

I stueetagen har værten Karin Morsbøl sit keramikværksted. Her afholder hun keramikkurser for begyndere såvel som øvede. Kontakt eventuelt Karin Morsbøl for at forhøre dig om muligheden for at kombinere dit ophold med en unik fælles oplevelse.  I værkstedet har Karin Morsbøl også en salgsudstilling. Giv gerne værten besked, hvis du ønsker at besøge salgsudstillingen og eventuelt købe en souvenir i smukt kunsthåndværk med hjem som minde om dit ophold.

 

Booking

Er du klar til at booke dit ophold i lejlighed ved Gudenåen? På denne side kan du tjekke ledighed og booke.  

Håndklæder, sengetøj og viskestykker er inkluderet i prisen.

 

I nærheden

Gudenåen løber som nævnt lige ved siden af grunden, og Voervadsbros kanolejrplads er kun 50 meter væk. Derfor er lejligheden oplagt som overnatningsstop på kano- eller kajakturen på Gudenåen for dig, som gerne vil have komfort efter en lang dag i det fri.

Lige ved siden af grunden går også GudenåStien, som fører dig på en skøn tur til det nærliggende udsigtspunkt Sukkertoppen, som er blandt de smukkeste i Danmark samt det historiske udflugtsmål Klostermølle. Indenfor kort afstand ligger også attraktioner som Himmelbjerget og Den Genfundne Bro.

På denne side kan du finde inspiration til oplevelser omkring Voervadsbro i Bakkelandet.